Uw recreatiewoning: tweede huis of investeringsobject?

Een recreatiewoning is een zeer interessante aankoop. Niet alleen als tweede huis waar u in de weekenden of vakanties heerlijk tot rust kunt komen, maar ook als waardevast investeringsobject. Wanneer u uw woning wilt verhuren, nemen wij u alles uit handen en krijgt u een gegarandeerd rendement. Bovendien kunt u de btw terugvragen. Een combinatie van eigen gebruik en verhuur is uiteraard ook mogelijk.

Recreatiewoning voor eigen gebruik

Uw eigen tweede woning waar u, wanneer u maar wilt, naartoe kunt gaan om heerlijk te ontspannen. De woning is helemaal van u én staat op eigen grond. Zo heeft u altijd een heerlijk plekje om de dagelijkse hectiek te ontvluchten. Bovendien is de aankoop van een recreatiebungalow een waardevaste besteding van uw spaargeld.

Verhuur én eigen gebruik

Uw eigen vakantieplekje om regelmatig te genieten én wat extra geld verdienen; een ideale combinatie. In overleg met u verhuren wij uw recreatiewoning zo vaak, of zo weinig, als u dat wilt. Wij regelen de hele verhuur en u krijgt automatisch de afrekeningen. Een gemakkelijke en lucratieve oplossing voor dagen dat u uw recreatiewoning toch niet gebruikt.

Volledige verhuur

Koopt u een recreatiebungalow en laat u deze volledig door ons verhuren, dan profiteert u van maximaal en gegarandeerd 6% rendement. Wij verzorgen het hele verhuurproject voor u, van de promotie en de boekingen, tot het ontvangen van de gasten en uw afrekening. Minimale inzet, maximale opbrengst. Lees hier meer over onze verhuurorganisatie.

Uw voordelen bij verhuur:

  • 10 jaar lang 6% gegarandeerd rendement
  • Verhuur wordt volledig verzorgd
  • U kunt BTW terugvragen
  • Financieel interessanter dan sparen
  • Vakantiehuizenmarkt is groeiende