Een unieke ligging in Twente!

Buitenplaats Holten zit aan de voet van de bekende Holterberg in Twente. Met een bosrijke omgeving en vele faciliteiten in de buurt is het park ideaal om tot rust te komen en tegelijkertijd op avontuur te gaan in de omgeving. Bezoek het Natuurdiorama Holterberg, ga de natuur in bij het nationaal park De Sallandse Heuvelrug of plan een dagje uit bij Avonturenpark Hellendoorn

Buitenplaats Holten ligt in de buurt van Rijssen, Almelo, Deventer, Hellendoorn, Raalte en Hengelo. Ook in deze steden zijn er veel bezienswaardigheden en activiteiten voor jong en oud. Kortom heeft Buitenplaats Holten een prachtige ligging in het mooie oosten van Nederland!

 

Wij hebben een prachtige omgeving

 

Waar zoekt u een recreatiewoning? 

 

Recreatiewoningen in Twente | Prachtige omgeving in Overijssel

Op zoek naar een recreatiewoning in Twente? Bekijk ons complete aanbod aan vakantiehuizen en recreatiewoningen in Twente.

Recreatiewoningen in Rijssen | Prachtige omgeving in Overijssel

Zoekt u een recreatiewoning in de buurt van Rijssen? Bekijk ons complete aanbod aan vakantiewoningen en recreatiewoningen in de buurt van Rijssen.

Recreatiewoningen in Holten | Prachtige omgeving in Overijssel

Op zoek naar een recreatiewoning in de buurt van Holten? Bekijk ons complete aanbod aan vakantiehuizen en recreatiewoningen die te koop staan.

Recreatiewoningen in Overijssel | Prachtige omgeving in Overijssel

Op zoek naar een recreatiewoning in Overijssel? Bekijk ons complete aanbod aan vakantiehuizen en recreatiewoningen in Overijssel.

Recreatiewoningen in Salland | Prachtige omgeving in Overijssel

Op zoek naar een recreatiewoning in de buurt van Salland? Bekijk ons complete aanbod aan vakantiehuizen en recreatiewoningen in Salland.