Beleggen met een vast rendement

Beleggen in een recreatiewoning, met volledige verhuur, is een steeds populairder wordend alternatief voor banksparen. Naast de verschillende fiscale voordelen die het biedt, evenals een aantrekkelijke verhuuropbrengst, beschikt u namelijk ook over een eigen recreatiewoning waar u tijdens een vakantie of weekendje weg van kunt genieten. Vakantiepark Buitenplaats Holten beschikt over verschillende interessante investeringsobjecten; ruime en luxe vakantiehuizen in Overijssel, in het prachtige Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug.

Buitenplaats Holten ligt tussen de stadjes Rijssen en Holten, aan de voet van de Holterberg, onderdeel van De Sallandse Heuvelrug. Dit kleinschalige vakantiepark is ruim van opzet, heeft ruime kavels met verschillende types vakantiewoningen, in een aangelegd park met diverse waterpartijen. De rustzoeker en natuurliefhebber zal zowel op het park als in de omgeving z’n hart ophalen bij het zien van al het natuurschoon. De natuurrijke omgeving van het park maakt het een geliefde plek voor zowel binnenlandse als buitenlandse toeristen, waardoor een hoge bezettingsgraad voor recreatiewoningen met verhuur mogelijk is.

Voordelen van beleggen in een vakantiewoning met volledige verhuur:

 Btw-aftrekbaar, zowel bij een privé- als zakelijke aankoop

 Zeer aantrekkelijk rendement van 6% over 10 jaar bij volledige verhuur

 Professionele verhuurorganisatie neemt u het werk uit handen

 Luxe, vrijstaande woningen op eigen grond

 Recreatiewoning wordt sleutelklaar opgeleverd

 Onderhoudsvrij woningen door duurzame materialen

 Inzicht in de kalender en verhuuropbrengsten in het online portaal

Een recreatiewoning als beleggingsobject

U kunt al investeren in een compleet nieuwe recreatiewoning vanaf € 109.000,- ex btw. Neemt u eens een kijkje bij de modellen die als beleggingsobject geschikt zijn; recreatiewoningen Valk en Buizerd. Op deze recreatiewoningen garanderen wij een vast rendement van 6% over 10 jaar. Daarbij liggen de woningen op eigen grond, op ruime kavels, inclusief aangelegde tuin en volledig afgewerkt interieur met luxe keuken en sanitair.

Door de populariteit van het huren van luxe vakantiewoningen, en de toestroom van nationale en internationale toeristen naar het natuurrijke Overijssel, is het investeren in een recreatiewoning als beleggingsobject zeer interessant. Daarnaast kan Buitenplaats Holten, onderdeel van Vakantiepark Mölke, een familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring, u alle zorg uit handen nemen. De professionele verhuurorganisatie verzorgt het gehele verhuurproces, en u krijgt als eigenaar toegang tot het online portaal waar u alle gegevens in kunt zien; van geboekte dagen tot een compleet inzicht van de verhuuropbrengsten.

Bekijk de recreatiewoningen

Bert

Wilt u meer informatie of een woning bezichtigen?
Neem dan contact met mij op of bel 0548-540610.

        ✔ Nieuw aangelegd park

        ✔ Rustige en bosrijke omgeving

        ✔ Zorgeloos investeren

        ✔ Maximale zekerheid

        ✔ Hoog rendement

 
Plan een bezichtiging
 
Gratis brochure aanvragen

Recreatiewoning Buizerd

Recreatiewoning

Recreatiewoning Valk

Recreatiewoning

Bekijk alle recreatiewoningen

Recreatiewoning