Recreatiewoning kopen voor eigen gebruik

Als u een recreatiewoning wilt kopen voor eigen gebruik, kunt u altijd en onbeperkt genieten van een zorgeloze vakantie of weekendje weg – het hele jaar door. Buitenplaats Holten, een kleinschalig vakantiepark aan de voet van de Holterberg in Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug, biedt u een unieke kans. U kunt al een luxe vakantiehuis in Overijssel kopen vanaf € 109.000,- exclusief btw, maar inclusief eigen grond. Er zijn ook nog enkele showmodellen te koop. 

Vakantiepark Buitenplaats Holten heeft een ruime en natuurlijke opzet, en de prachtig luxe bungalows staan op grote kavels, dichtbij waterpartijen of op een rustig plekje midden in het groen. Bij het ontwerp van de recreatiewoningen is rekening gehouden met de natuurrijke omgeving, en de recreatiewoningen zijn met duurzame materialen gebouwd. Ze vergen dus weinig onderhoud, waardoor u alleen maar hoeft te genieten van uw aankoop.

Uw recreatiewoning op Buitenplaats Holten:

✔ Is ruim en luxe afgewerkt
✔ Staat op eigen grond
✔ Is vrijstaand en biedt veel privacy
✔ Heeft een privé-parkeerplaats
✔ Is inclusief luxe keuken en sanitair
✔ Wordt sleutelklaar opgeleverd

Uw eigen luxe recreatiewoning in de natuur, in Overijssel

U kunt kiezen uit een compleet nieuwe recreatiewoning, of een tweedehands huis kopen in uitstekende staat. Op aanvraag zijn er ook andere, grotere modellen beschikbaar, ideaal voor een grote familie of als u wat extra ruimte wilt. Uw recreatiewoning wordt volledig afgewerkt en sleutelklaar opgeleverd. De vakantie kan dus meteen beginnen.

De ideale ligging van het vakantiepark, in Overijssel dichtbij de verkeersader A1, in de natuurrijke omgeving van de Sallandse Heuvelrug, maakt uw vakantiehuisje de perfecte plek om te ontspannen en te onthaasten. Het park ligt tussen de stadjes Holten en Rijssen, en u vindt hier volop mogelijkheden om te wandelen, fietsen, winkelen en te recreëren in de natuur.

De voordelen van een vakantiehuis

 
Bekijk de recreatiewoningen

Bert

Wilt u meer informatie of een woning bezichtigen? Neem dan contact met mij op of bel 0548-540610.

        ✔ Nieuw aangelegd park

        ✔ Rustige en bosrijke omgeving

        ✔ Zorgeloos investeren

        ✔ Maximale zekerheid

        ✔ Hoog rendement

 
Plan een bezichtiging
 
Gratis brochure aanvragen

Recreatiewoning Buizerd

Recreatiewoning te koop

Recreatiewoning Valk

Recreatiewoning te koop

Bekijk alle recreatiewoningen

Recreatiewoning te koop