Recreatiewoning: Eigen gebruik & verhuur

Wanneer u een recreatiewoning wilt kopen en verhuren, behaalt u rendement op vakantieplezier én op uw investering door de verhuuropbrengsten. Buitenplaats Holten, een kleinschalig vakantiepark in Overijssel, biedt u nu een unieke kans om te investeren in een luxe recreatiewoning. De moderne woningen op het park bieden u rust en comfort in een natuurrijke omgeving of een bijzonder aantrekkelijk opbrengst uit verhuur wanneer u er zelf geen gebruik van maakt. Hier hoeft hier u niets voor te doen; de professionele verhuurorganisatie kan u al het werk uit handen nemen. Zo kunt u onbezorgd genieten.

Een recreatiewoning huren is de afgelopen jaren zeer populair geworden. Niet alleen Nederlanders huren vaak een luxe recreatiewoning in eigen land, ook buitenlandse toeristen bezoeken graag de recreatiewoningen in Overijssel om van de schitterende natuur en recreatiemogelijkheden te genieten. Door de unieke ligging van vakantiepark Buitenplaats Holten, nabij de verkeersader A1 en in het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug, is het een geliefde plek voor natuurliefhebbers en rustzoekers. De verhuurorganisatie zorgt voor een optimale bezetting zodat u van een aantrekkelijk rendement geniet.

De voordelen van een recreatiewoning kopen en verhuren:

✔ Vakantieplezier in uw eigen, vrijstaande, luxe vakantiewoning

✔ Een slim alternatief voor banksparen

✔ Interessant nettorendement bij gedeeltelijke verhuur

✔ Een professionele verhuurorganisatie neemt u het werk uit handen

✔ BTW terug te vorderen bij een zakelijke én particuliere aankoop

✔ Luxe, onderhoudsvrije woningen op een schitterende locatie

Investeren in een recreatiewoning in Overijssel

Door het hoge rendement op een investering in een recreatiewoning voor gedeeltelijke verhuur, is investeren in een recreatiewoning in Overijssel een interessant alternatief voor banksparen. Zo geniet u namelijk van de verhuuropbrengsten wanneer u zelf geen gebruik maakt van uw tweede woning en dat rendement is vrij van inkomstenbelasting. Buitenplaats Holten, onderdeel van 5-sterren Vakantiepark Mölke en een familiebedrijf, treedt al vele jaren op als betrouwbare partner bij de verhuur.

Via het online portaal voor eigenaren heeft u altijd inzicht in de kalender en kunt u uw eigen vakantiedagen plannen. Het portaal biedt u volledige transparantie wat betreft de opbrengsten uit verhuur. Daarbij zijn de luxe woningen gebouwd met kwalitatief hoogstaande materialen, en zijn ze dus onderhoudsvrij. De nieuwe woningen worden sleutelklaar en compleet afgewerkt opgeleverd, waardoor meteen op vakantie kunt.

Bekijk de recreatiewoningen

Bert

Wilt u meer informatie of een woning bezichtigen?
Neem dan contact met mij op of bel 0548-540610.

        ✔ Nieuw aangelegd park

        ✔ Rustige en bosrijke omgeving

        ✔ Zorgeloos investeren

        ✔ Maximale zekerheid

        ✔ Hoog rendement

 
Plan een bezichtiging
 
Gratis brochure aanvragen

Recreatiewoning Buizerd

Recreatiewoning

Recreatiewoning Valk

Recreatiewoning

Bekijk alle recreatiewoningen

Recreatiewoning